andre002-ba8e1ad010819ab70044e27d895d79a0.jpg

André Pranger | Luilak en Parson Advies

Luilak laat je luieren. Dat is ons credo. We willen bedrijven helpen aan een alternatief voor de fles wijn. De hangmat. Hoe mooi is het idee dat ‘de baas’ de inspanning van haar medewerkers ziet en beloond. Zegt: “Rust lekker uit en geniet van de vakantie. Kom uitgerust weer terug. Goede vakantie.” Natuurlijk ook de particulier die online een hangmat besteld en de volgende dag geniet.
 
ParsonAdvies richt zich op organisatieadvies. Waarbij het uitgangspunt is dat ik zelf ondernemer ben en vanuit dat principe mijn klanten adviseer. Als het gaat over werving en selectie bijvoorbeeld kent de beste kandidaat geen alternatief. We betreden de arena die arbeidsmarkt heet net zo lang tot we de juiste kandidaat gevonden hebben.

 

"Trouw in de relatie is voor mij en voor Coenradi belangrijk. Daarnaast is plezier in samenwerken van groot belang. Dat lukt al jaren. Fijn."


Ik doe al jaren zaken met Coenradi. Vooral met Dennis. Hij is voor mij een betrouwbaar partner tegen een eerlijke prijs. Trouw in de relatie is voor mij en voor Coenradi belangrijk. Daarnaast is plezier in samenwerken van groot belang. Dat lukt al jaren. Fijn. Ik zou zeker Coenradi aanbevelen. De kwaliteit en de prijs zijn voor mij in balans.

< Vorige pagina