roy-9954727831c9151e31613d1e6d8392c9.jpg

Subway | marketing advies

Mijn naam is Roy Oosten en ik ben een zelfstandige professional met bijna twintig jaar ervaring met het geven van marketing advies aan ondernemers. Ik geef strategisch advies over welke doelstellingen er op langere termijn gehaald moeten worden en hoe dit behaald kan worden. Daar komt altijd communicatie bij kijken en dus ook drukwerk in allerlei vormen.

 

Mijn bedrijf heet Subway marketing advies en richt zich op MKB bedrijven in de regio Zwolle. Korte krachtige adviezen die direct in de praktijk kunnen worden gebruikt, daar schakelen directies mij voor in. Want niemand zit te wachten op dikke rapporten. Subway bestaat al langer dan tien jaar, al ruim voordat de eerste broodjeszaak met dezelfde naam in Nederland kwam.

 

Bij Coenradi bestel ik voornamelijk drukwerk en print klussen in opdracht van mijn klanten, maar ook voor mijzelf. Het meest is huisstijldrukwerk met een enkele folder en flyer.

 

“Ik heb een vast aanspreekpunt bij Coenradi en daar

kan ik alles mee bespreken”

 

Het vertrouwen is de belangrijkste reden in zakendoen met Coenradi. Ik heb een vast aanspreekpunt en daar kan ik alles mee bespreken. De kwaliteit is goed en problemen worden altijd opgelost. Ik zou Coenradi aanbevelen omdat ik weet dat het advies en de prijs eerlijk is tegenover een goede kwaliteit. Bovendien wordt door een goed contact elke opdracht serieus genomen en goed besproken.

< Vorige pagina